עפ"י עיתון ההולנדי בכיר: הופעת השיר היווני תכלול "דבר שמעולם לא נראה קודם על במת האירוויזיון".

לאחרונה נערך פודקאסט באתר של סוכנות הידיעות הגדולה ביותר בהולנד, דה טלחראף (De Telegraaf). בפודקאסט זה פוזרו רמזים רבים לגבי ההופעה של נציגת יוון בתחרות, הלא היא סטפניה (Stefania). בין היתר, צוטט שם טוואן ואן דה נויוהויזן (Twan van de Nieuwenhuijzen), ראש הועדה המארגנת של תחרות האירוויזיון 2021 מטעם ההפקה ההולנדית. לדבריו, יהיה בהופעה "משהו מרשים ומצליח".

לדברי ראש הועדה המארגנת, הוא ציין שהמתמודדת תכלול בהופעתה "כמה סיכונים, אך אם הם יצליחו – היא בהחלט תהיה מרשימה". 

 
לעדכונים חמים וזכייה בפרסים מטורפים –
לחצו כאן ועקבו אחרי דף האינסטגרם שלנו




הממונה על ארגון התחרות הוסיף מידע כלפיי התייחסותו לשיר: "זה יהיה אתגר עבורנו", הוסיף. "כמובן שלא אנקוב בשמות, אך אציין כי יש מתמודדת אשר לא התרשמתי ממנה בהאזנה ראשונה, אולם לאחר שראיתי וידאו מהעבודות על ההופעה ממדינה כלשהי באירופה, אני חושב שהם הולכים לקחת סיכון גדול באשר לעבודת הבמה. אם התוכנית שלהם תצא לפועל, זה יהיה דבר אשר ידוע לי שלא היה בתחרות אי פעם".

ביום שלישי בהשתתפותה בפודקאסט מיוחד של הדה טלחראף, העיתונאית ההולנדית קטייה זווארט (Katja Zwart) אוששה את השמועות שצפו ברשתות החברתיות ואישרה כי דבריו של טוואן אכן יוחסו להופעתה של סטפניה, נציגת יוון. היא טענה שהתייחסות של טוואן הייתה כלפי "הופעת הבמה הייחודית" של סטפניה, לדבריה.




הקשר בין הולנד לסטפניה

ההתעניינות ההולנדית בנציגת יוון איננה אמורה להפתיע אותנו. יש לציין שסטפניה נולדה וגדלה בהולנד, באוטרכט, להורים יוונים. היא השתתפה בגרסה ההולנדית של The Voice Kids בשנת 2013 בהולנד, ואף ייצגה את הולנד באירוויזיון הילדים בשנת 2016 שנערך בולטה, מלטה, תחת ההרכב "Kisses" עם השיר " Kisses and Dancin'". היא סיימה בתחרות במקום השמיני מתוך שבע-עשרה מדינות מתחרות.




מה צפויה להביא יוון לאירוויזיון 2021

קיימות טענות לפיהן ההופעה תכלול אלמנטים המיוחסים למיתולוגיה היוונית, למשל פגאסוס (סוס מיתולוגי, בו נעשה שימוש בקליפ הרשמי של השיר לתחרות) או אטלנטה (אלה במיתולוגיה היוונית אשר הייתה ידועה בכישורי הצייד המיוחדים שלה, בעיקר בעזרת קשת). יש לציין כי נכון לרגעים אלו, לא התקבלה הצהרה מטעם המשלחת היוונית לגבי רמזים הנוגעים להופעה.

בימים אלו, המשלחת היוונית ממשיכה לבצע בדיקות טכניות של הופעת השיר, עושים כל מה שצריך על מנת למנוע כישלון יווני בתחרות. יש להזכיר שמי שיפקח על הבימוי יהיה המנהל האמנותי פוקאס אוונגלינוס (Fokas Evangelinos), אשר יעמוד גם מאחורי ההופעה המולדבנית.




פוקאס אוונגלינוס הינו כוריאוגרף ידוע באופן בינלאומי. בין שירי האירוויזיון אותם ביים ניתן למנות את שני שיריו של סאקיס רובאס (Sakis Rouvas) היווני בשתי השתתפויותיו בתחרות (2004, 2009), אני לוראק (Ani Lorak) האוקראינית שסיימה במקום השני 2008, הלנה פאפריזו (Helena Paparizou) היווניה, זוכת אירוויזיון 2005. כמו כן, הוא ביים גם את ההופעות של דימיטרי קולדון מבלארוס (Dmitry Koldun), סרגיי לזרב (Sergey Lazarev), נציג רוסיה בשנים 2016 ו- 2019 וגם את של להקת DoReDos, נציגי מולדובה לשנת 2018.

יש לציין כי במהלך השבוע האחרון יוון עולה מעלה מעלה בטבלאות ההימורים. בשבוע שעבר היא עמדה במקום ה- 15, ואילו כעת היא תופסת את המקום ה- 11. האם יוון תמשיך לנסוק בטבלאות ההימורים גם בתקופת החזרות? בהחלט יש למה לצפות…

זו תהיה ההשתתפות ה- 41 של יוון באירוויזיון כאשר המקום הגבוה ביותר אליו הגיעה המדינה הוא המקום ראשון בשנת 2005 עם השיר "My Number One" שבוצע על ידי הלנה פאפאריזו (Helena Paparizou).




הרשמו לקבלת מייל על כתבות חמות מהאתר

    [fblike]

    רוצים להישאר מעודכנים? רוצים לקבל את כל חדשות האירוויזיון ישירות לטלפון הנייד ברגע פרסומם? לחצו על הפעמון הכחול המופיע בצד ימין למטה – וכל פעם שתצא ידיעה חדשה הקשורה לאירוויזיון – אתם תיהיו הראשונים לדעת!

    פרסומת: מחפשים צלם מגנטים? אנחנו כאן בשבילכם!